Huaola geweldige zaak! Terwijl de miljardenindustrie consumenten een breed scala aan producten biedt, zoals gewichtsverlies, glanzend haar, een schone huid en een algehele goede gezondheid, zijn sommige vitamines niet zo veilig als de uwe. Ja, er zijn voordelen aan het nemen van vitamines, maar er zijn ook veel risico’s. “Er zijn veel vitamines die door veel mensen worden ingenomen zonder erbij na te denken, maar ze kunnen erg pijnlijk zijn”, zegt Dr. Tomi Mitchell, een door de Board gecertificeerde huisarts met: Holistische wellnessstrategieën vertel ons. Lees verder om erachter te komen wat u moet opgeven en waarom – en om uw gezondheid en die van anderen te waarborgen, vergeet dit niet Bewijzen dat je een COVID hebt.

Vrouwelijke arts praat en legt medicijnen uit aan de patiënt via videotelefoon met laptop in gesprek.
iStock

dr. Mitchell zei: “Er zijn zoveel vitaminesupplementen op de markt en het kan moeilijk zijn om te weten welke goed zijn om te nemen en welke niet. Hier zijn enkele dingen die mensen moeten weten voordat ze de juiste nemen. .Ten eerste worden niet alle vitamines gemaakt. Ik wil mijn patiënten vertellen dat als ze veel vitamine C nemen, ze “slechte urine” kunnen elimineren. Andere vitamines, zoals vitamine A, kunnen echter in uw lichaam worden verteerd als u niet voorzichtig bent, moet u, als u niet oppast, elke vitamine onderzoeken voordat u het effect begint te merken. Calcium en magnesium moeten bijvoorbeeld goed worden opgenomen, omdat veel vitamines met andere voedingsmiddelen moeten worden ingenomen. calciumsupplementen neemt, krijgt u misschien niet alle voordelen die u zou kunnen krijgen.”

Afbeelding van jonge vrouw die lacht met essentiële olie van Omega 3
Shutterstock

dr. Volgens Mitchell: “Hoewel fillers vaak worden geadverteerd als een snelle en gemakkelijke manier om uw gezondheid te verbeteren, kunnen ze ernstige bijwerkingen hebben. Bijwerkingen. Bovendien kunnen bijwerkingen bijwerkingen hebben. conditie.” IJzer kan leiden tot meer schade aan je spieren. Dus voordat u begint met het nemen van supplementen, moet u met uw arts overleggen om er zeker van te zijn dat ze veilig zijn.”

Shutterstock

“Hoewel er geen negatieve bijwerkingen zijn van het nemen van additieven, is het het vermelden waard,” Drs. Mitchells huis. “Het is geen geheim dat een uitgebalanceerde voeding de sleutel is tot het behoud van een goede gezondheid. Verhoging van de hoeveelheid vitamines, mineralen en andere voedingsstoffen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat voedingsstoffen niet worden verbruikt. Additieven als vervanging voor een gezonde voeding, multivitaminen, ze kunnen toevoegen aan een ongezond voedingspatroon, maar dit kan niet verder van de waarheid zijn.Aditieven worden verondersteld toe te voegen aan een gezond voedingspatroon, niet als vervanging voor: veel fruit, groenten en volle granen eten.

Het is te zwaar
Shutterstock

dr. Mitchell legde uit: “Ephedra is een plant, ook bekend als huang, en is een stimulerend middel dat al eeuwenlang wordt gebruikt in de Chinese geneeskunde. , en gewichtsverlies. De laatste jaren is ephedra populair geworden als voedingssupplement, omdat het waarvan gedacht wordt dat het het energieniveau verhoogt en gewichtsverlies bevordert, en de plant wordt in verband gebracht met enkele ernstige bijwerkingen. voordat u ephedra-supplementen inneemt.”

jonge vrouw die pillen slikt
Shutterstock / Nieuw Afrika

Dr.’s plaats. Mitchell: “Vitamine A is een belangrijke vitamine die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven. Het is te vinden in veel voedingsmiddelen, zoals wortelen, aardappelen en bramen. De functie en gezondheid van het lichaam. Hoge niveaus van vitamine A kunnen echter leiden tot vergiftiging Symptomen van vergiftiging zijn leverbeschadiging, botverlies en geboorteafwijkingen ernstige gevallen die kunnen leiden tot coma en overlijden een arts raadplegen voordat u een supplement neemt dat vitamine A bevat Te veel van het goede kan pijnlijk zijn keer. “

St.  Sint-janskruid bloeit in een kom, zie hierboven
Shutterstock

“Sint-janskruid is een meerjarige boom met gele bloemen die in de zomer bloeien”, zegt Dr. Mitchells huis. “De plant komt oorspronkelijk uit Europa en Azië, maar groeit over de hele wereld. Eeuwenlang wordt sint-janskruid gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Depressie van de laatste jaren Sint-janskruid kan echter ernstige bijwerkingen hebben en mensen moet voorzichtig zijn voordat u het inneemt. Sint-janskruid kan in kleine gevallen leiden tot manie of psychose. Daarom is het belangrijk om met een zorgverlener te praten voordat u sint-janskruid of een ander kruidengeneesmiddel gebruikt. “

kava kava supplement capsules op bruine houten plaat
Shutterstock / Iryna Imago

dr. Mitchell legt uit: “Kava Kava is een plant afkomstig uit de Stille Oceaan en wordt al eeuwenlang door de eilandbewoners gebruikt vanwege zijn geneeskrachtige eigenschappen. De laatste jaren is het erg populair geworden. Kava Kava als een natuurlijk middel tegen angst en depressie. Er zijn enkele risico’s verbonden aan het nemen van kava kava.Kava kava kan de lever beschadigen en wordt geassocieerd met medicijnen psychotische symptomen worden gezien na het nemen van kava kava.Dus u moet met een zorgverlener praten voordat u dit supplement inneemt.of “Neem het slechts af en toe in. Dit kruid kan de lever beschadigen en moet worden vermeden door mensen met een leverziekte of het nemen van medicijnen die verband houden met de lever.”

spirulina poeder
Shutterstock

dr. Mitchell zegt: “Hoewel het misschien vergelijkbaar is met een sciencefictionfilm, is spirulina een soort groen-groene algen die al eeuwenlang door mensen wordt gegeten. Hoewel spirulina enkele gezondheidsvoordelen heeft, heeft het ook andere gezondheidsvoordelen. spirulina-supplementen zijn in verband gebracht met maagproblemen zoals misselijkheid en diarree. mensen denken twee keer na voordat ze spirulina aan hun dieet toevoegen. het is waarschijnlijk meer dan het kost.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *