• Klimaatverandering en bevolkingsgroei hebben de afgelopen jaren geleid tot steeds meer mensen en bezuinigingen.
  • Naarmate de technologie vordert, kunnen wetenschappers nieuwe infecties en virussen detecteren die door teken worden overgedragen.
  • Dit soort klachten kunnen nieuwe ziekten met zich meebrengen of leiden tot de verspreiding van lokale ziekten.

Er zijn veel ziekten en bacteriële infecties die mensen kunnen infecteren door de tekenbeettot nu toe hadden wetenschappers echter niet de middelen om elke nieuwe ziekteverwekker te detecteren en te detecteren.

Vooruitgang in technologie en nieuw wetenschappelijk onderzoek hebben geleid tot onderzoekers zoals David Wang, een professor in moleculaire microbiologie aan de Washington University in St. Louis. Louis, om nieuwe therapeuten op te leiden.

Opkomende ziekten hoeven niet langer in de vorm te zijn, vertelde Wang aan Insider, maar genoomsequencing-technologie heeft onderzoekers in staat gesteld onderscheid te maken tussen pathogenen en bacteriën die niet in het genoom worden gedetecteerd.

In de VS tenminste Twee nieuwe infectieziekten het is bekend sinds 2009, nadat monsters van patiënten naar de Centers for Disease Control and Prevention waren gestuurd om te testen.

“Er zijn waarschijnlijk meer ziekten en andere ziekteverwekkers die door teken en ander ongedierte worden overgedragen”, vertelde Wang aan Insider. “Er zijn veel gevallen van mensen met onverklaarbare ziekten, en de meeste hiervan worden waarschijnlijk veroorzaakt door een of andere ziekte.”

Er zijn twee gevallen van infectieziekte gemeld in het Midwesten

De meerderheid van de kankerpatiënten met dezelfde aandoening, griepachtige symptomen bij mensen: koorts, vermoeidheid en lichamelijke pijn.

Omdat de symptomen niet specifiek zijn, is het niet duidelijk wanneer de ziekte of de bacteriën gevormd zijn, zei Wang.

Dat is het geval Hartvirusvoor het eerst gezien in het westen van Missouri in 2009. Twee patiënten werden behandeld voor door teken overgedragen infecties, maar toen ze niet beter werden, stuurde de arts bloedmonsters naar een laboratorium dat de nieuwe ziekte isoleerde.

Hoewel de ziekte van Heartland niet zo vaak voorkomt als andere ziekten, zijn wetenschappers in het Midwesten op zoek naar gevallen sinds ze voor het eerst werden ontdekt. Er zijn meer dan 50 gevallen van hartziekte gemeld in CDC – en er werd gemeld dat hij leed aan een andere ziekte die zich door het land verspreidde.

Bourbon-diarree werd voor het eerst opgenomen in 2014 in Bourbon County, Kansas, met merken als Heartland. Sommige mensen stierven later aan de ziekte, volgens CDC. Beide ziekten worden overgedragen door hoku eenzame tikdie de afgelopen jaren zijn bereik heeft uitgebreid van het oostelijk halfrond naar het hele oostelijke deel van de VS.

Gonzalo Vazquez-Prokopec, een professor die door vectoren overgedragen ziekten bestudeert aan de Emory University, zei dat het merkteken zo ver noordelijk als Canada werd gezien toen de temperatuur warm was.

Niet alleen is de verandering van land veranderd en de verwijdering van teken, maar het heeft een persoon veranderd in een tekenland. of 2016 rapport door de CDC Het is gebleken dat hoewel de winter gemakkelijker is en de populatie toeneemt, interacties tussen mens en teek meer voorkomen, wat ook kan bijdragen aan ziektesymptomen.

De Aziatische langhoornige teek kan een nieuwe infectieziekte bij zich dragen die een infectieziekte kan veroorzaken

In Azië zijn de afgelopen jaren een aantal nieuwe ziekten geïntroduceerd: de Mijn virus in China, Alongsham-virusinfectie in Maleisië, en Yezo-virus in Japan wordt het berekend tussen 2019 en 2021.

Het is niet bekend hoeveel baby’s deze nieuwe infecties in de VS verspreiden. Er is echter één type invasief genaamd de Azië langhoornige teek het verspreidt zich sinds 2010 in Noord-Amerika.

De Aziatische langhoornige teek werd voor het eerst waargenomen in de VS in 2017 op een boerderij in New Jersey en is volgens de CDC.

Een studie van Aziatische langhoornige teken verzameld in Virginia in 2021 wees uit dat de invasieve plaag in verband kan worden gebracht met de ziekte van Bourbon. De teek kan ook worden gevoerd aan een gastheer (zoals een hert) die eerder is gebeten door een lokale teek, volgens informatie die in het tijdschrift is gepubliceerd. De slechte.

“Het is waarschijnlijk relevant, want als dat zo is… [Asian longhorned] We weten niet hoe de grenzen zijn’, zei Wang.

Men denkt dat het een stimulerend middel is voor ontstekingsziekten hoge koorts met trombocytopeniesyndroom, een mogelijk fatale hemorragische koorts. Sinds de eerste diagnose van de ziekte zijn er elk jaar honderden gevallen in China gemeld die werd onthuld in 2011maar tot op de dag van vandaag niet geregistreerd in de VS.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *