Het duurde vier uur plus 400 yards, maar de Phillies verlengden hun overwinning tot zeven wedstrijden en schakelden de Milwaukee Brewers uit.

De Phillies-spelers waren donderdag zo heet als elk ander team in basketbal, maar ze hadden een zware test voor de boeg tegen winnende NL-winnaar Cy Young, Corbin Burnes. Met de mogelijkheid om een ​​van de beste nationale competities te wissen, stuurden de Phillies Zach Eflin naar de heuvel die we overleefden.

De Brewers sloegen de eerste inning op een homerun van Willy Adames. De Filistijnen reageerden op de top van de tweede toen ze de pilaren legden die niet uitgingen. Helaas konden ze slechts één run maken op het Bryson Stott RBI-veld. Beide spelers hadden al vroeg in de wedstrijd moeite met het commando. Want er waren zeven vrije lopen in de eerste drie innings.

Burnes zette met vier een grote taak in de stap. De Phillies waren in staat om de Burnes vroeg in de wedstrijd een hoop grond te laten gooien en dachten dat ze iets aan de hand hadden in de top vier. Didi Gregorius startte drie keer een vrije trap maar bleef steken, hij was de vierde Phillies-speler die als spits vasthield.

Eflin lijkt te allen tijde voetballers te hebben toegestaan. Dat is de belangrijkste reden waarom hij slechts vier innings kon invoeren. Hoewel hij slechts één run en vier hits op zijn 95 yards toestond, was hij de reden dat hij het duel vroegtijdig verliet.

De Phillies hebben nog steeds runners-up tegen Burnes in de top vijf. Kyle Schwarber leidde de wedstrijd met een derde aanval. Rhys Hoskins ging vervolgens op pad om lopers op de eerste en tweede plaats te zetten met Bryce Harper op de plaat. Harper stelde zich op naar het eerste honk en Burnes Day was officieel na 4,1 innings.

Toen stond Nick Castellanos op en speelde een gebroken vleermuislied aan de rechterkant. De kampen werden geladen voor JT Realmuto. Hij werkte aan een 3-2 count voordat hij een verdedigende voorzet naar links sloeg, Schwarber scoorde en de Phils een 2-1 voorsprong bezorgde. De volgende was Didi Gregorius en met een gekke blik raakte de bal de linkerlijn en gingen de Phillies met 3-1. Gregorius had drie hits in de wedstrijd en schaamde zich voor de homerun.

Terug op de vijfde plaats kwam Nick Nelson in het duel voor de Phillies. Na een schot uit het hoofd van twee verdedigers ging Nelson zitten om drie spitsen te pakken te krijgen. In de tweede helft van deze wedstrijd verdiepten beide teams hun doel.

Connor Brogdon kwam in de zesde inning in en gaf de holocaust onmiddellijk aan Hunter Renfroe. Dan heeft de gevangene de Brewers in positie voor een mogelijk gelijkspel. Maar dat was niet het geval omdat Brogdon van binnenuit kon werken en met 3-2 voor de ‘Phils’ bleef leiden.

Bryce Harper was niet tevreden met de manier waarop de Brewers in één punt werden getrokken. Dus besloot hij de top zeven te leiden door een monster in het midden te raken. De Phillies sloegen twee runs op 15 homeruns van het seizoen voor de dubbele MVP.

Toen, bij de 1e8, zette Schwarber het mes in de Brewers door twee homeruns naar het rechtermiddenveld te slaan. Schwarber wil in juni spelen aangezien hij deze maand 20 homeruns heeft gespeeld in de afgelopen twee seizoenen.

De Phils leiden na acht punten met 6-2 maar dat is niet het enige doelpunt dat ze zullen scoren. Odubel Herrera scoorde op eigen veld tweemaal in de negende minuut en bezorgde de Phillies acht punten. De Brewers voegden één punt toe in de negende maar dat was alles wat ze zouden krijgen toen de wedstrijd op 8-3 eindigde.

Dat was een groot keerpunt voor de Phillies. Sinds het ontslag van Joe Girardi staat de ploeg 6-0 en heeft een gemiddelde snelheid van 7,8 per wedstrijd. Ik weet niet zeker of dit niveau een wake-up call was voor het team of niet, maar ze spelen zeker. ‘De Phils zitten nu 28-29 per jaar en hebben negen wedstrijden achter de Mets in Oost-NL. De Phillies keren dit weekend terug naar huis met een reeks van drie wedstrijden tegen de Diamondbacks. Kyle Gibson krijgt de bal en probeert de overwinning uit te breiden tot acht wedstrijden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *